Coaching

ajuda personalitzada

Perquè una part del teu camí no l’has de fer sol/sola

L’important ets tu i el teu equilibri emocional.

Qui ets? Què vols i com ho vols? Ho saps?

Què és el que et preocupa i vols transformar?

Tens algun objectiu que no saps com assolir?

Confusió, inquietud, alteració, rutina, conflicte, auto-boicot, incomprensió, avorriment, indecisió, desordre, por, timidesa, covardia…

Som persones, som estats emocionals conciliats amb la nostra ment, som relacions amb persones, som vivències transformades amb experiències. Som expansió i contracció. Som acció i reacció. Som llum i foscor.

Avança! Fes un pas endavant!

T’acompanyo en aquest procés de transformació, descobreix quins són els teus potencials i els teus recursos propis per encarar les teves inquietuds o objectius.

No hi ha cap guió en una de les meves sessions de coaching. Som tu, jo i el què et preocupa, treballem a partir d’aquí i del que vagi sorgint a cada moment.

Utilitzant els tres centres: cos, ment i emocions.

Perquè conèixer, entendre, acceptar i canviar la perspectiva t’ajuda a evolucionar, transformar, harmonitzar, alliberar, mostrar i valorar qui ets i com estàs al teu entorn.

Algunes de les emocions/qualitats que et pots trobar a la sessió:

Vulnerabilitat Emoció Tendresa Valentia Potencial Recursos propis Llibertat Coherència Expressió Connexió Equilibri Tranquil.litat Acció Acolliment

Coaching personalitzat

Coaching adolescents

Coaching de grups/sistemes

Tallers grupals enfocats al creixement personal. Cada taller tracta un tema específic i el grup ajuda en força i potència de resultats a part d’aportar acolliment i ressonància.